Posete dama Termeni si conditii

Termeni si conditii

Termeni si conditii

 

          Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Daca nu acceptati acesti Termeni si Conditii NU FOLOSITI acest site. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor

         Imaginile produselor vizualizate in magazinul nostru sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi cateodata fata de produsul ce-l prezinta. Totodata ne rezervam dreptul ca in cazul anumitor comenzi sa cerem plata integrala sau partiala in avans.

         Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

        Serviciul nostru include comunicari cu caracter administrativ si comercial care va vor fi trimise in momentul in care decideti sa va inregistrati ca utilizator.

      Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau putem arhiva din continutul sitelui, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Refuzarea unei comenzi

 

La refuzarea unei comenzi veti fi instiintat prin email de motivul refuzului.

Vom putea refuza o comanda daca:

                         -   nu avem pe stoc produsul comandat;

                         -   plata dumneavoastra nu a fost finalizata in cazul platii cu cardul sau transfer bancar;

                          -  a fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului;

 

 

 

 

 

 

                         - nu sunteti eligibil pentru a face o comanda (ati facut in trecut comenzi pe care nu le-ati ridicat, etc...)

                         -adresa de livrare este incorecta sau incompleta.

 

Conditii de returnare

 

 

              Avand in vedere ca etnica.eu isi desfasoara activitatea de comercializare online, doreste sa fie in conformitate cu normele ce reglementeaza activitatea si relatiile comerciale ale firmelor cu clientii.

              OG nr.130/2000, art.7 alin.1 prevede: 'consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor

              Asadar clientul are dreptul ca, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor comandate, sa returneze produsul si sa notifice in scris etnica.eu asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume.

             In cazul in care doriti sa returnati produsele, trebuie avute in vedere urmatoarele:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- contravaloarea transportului va fi suportata de client;

- produsele returnate trebuie sa fie noi,

- in cazul in care marimea nu corespunde, se poate solicita o alta marime (dimensiune) in schimbul celei initiale;

- daca aceste conditii sunt indeplinite, etnica.eu se obliga sa returneze imediat ce intra in posesia coletului retur, intreaga suma achitata de client.

 Totodata prin aceasta lege sunt stipulate urmatoarele: "Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate". Prin urmare comenzile speciale solicitate, vor intra in aceasta categorie.

 

 

 

              Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a efectuat expedierea. etnica.eu va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 30 de zile de la data primirii coletului returnat.

             Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu include cheltuielile de transport.

            Pentru ca stim ce inseamna comertul online si ce implica acesta, dorim sa colaboram cat mai strans cu dvs si sa inlaturam orice neplacere. Pentru aceasta nu ezitati sa ne contactati.

 

Securitatea Datelor Personale

 

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

platforma silkmart by Silkweb