Posete dama Informatii livrare si transport

Informatii livrare si transport

Plata/Livrare

 

 

        Livrarea se poate realiza atat pe teritoriul Romaniei cat si in strainatate.

        Coletul cu produsele comandate va ajunge la dvs. prin intermediul curierului rapid:

  • in 48 de ore daca produsul se afla pe stoc;
  • in 7 zile lucratoare daca produsul nu se afla pe stoc.

         In momentul primirii comenzii dvs., noi va vom trimite un e-mail de confirmare a produselor si daca ne confirmati comanda, produsul va fi livrat sau dat in productie.

        Plata se va face pe loc la primirea coletului, iar suma va fi achitata curierului.Contravaloarea taxelor de transport, va fi inclusa in ramburs. In caz ca ati platit prin card sau prin transfer bancar, contravaloarea taxelor de transport este inclusa in suma platita iar la curier nu va mai trebui sa platiti alte taxe.

.

Conditii de garantie

     Toate produsele  etnica.eu au termen de garantie de 30 de zile de la data cumpararii. Garantia se solutioneaza prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Plata transportului pentru produsele trimise in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului.

    Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. Pentru produsele cu garantie este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente si copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

     Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, rupturi, produsele utilizate in conditii neadecvate (altele decat cele recomandate pe etichetele/pliantele de intretinere).

platforma silkmart by Silkweb