Posete dama Despre noi

Despre noi

Etnica.eu este un magazin online care produce si comercializeaza o gama variata si moderna de plicuri, posete, genti, ghiozdane, imbracaminte si diferite accessorii extrem de utile tuturor femeilor pentru evenimente si ocazii speciale!

Etnica este producatorul unic, iar designul posetelor este exclusivist, astfel incat achizitia unei astfel de posete va fi un real succes!

Materialele din care sunt fabricate posetele sunt: piele naturala, catifea, microfibra si ca orice atelier dispus sa onoreze orice comanda speciala pentru fiecare dintre clientii nostri, putem crea posete din orice tip de material la cererea clientului! Culorile trendy si modelele de posete sunt potrivite oricarui tip de rochie sau tinuta speciala fiind potrivite pentru orice varsta!

Toate produsele disponibile in magazinul online www.etnica.eu sunt originale fiind comercializate alaturi de garantia oferita de producator, conform standardelor Uniunii Europene. Specialistii nostri sunt disponibili oricand sa va ajute in alegerea produsului care vi se potriveste cel mai bine.

Mediul nostru de cumparaturi online este securizat, facilitand astfel selectia produselor prin filtrele pentru culoarea, materialul si pretul dorit pentru tipul de poseta pe care il cautati. Am pus la dispozitia clientilor multiple modalitati de plata: ramburs, plata cu card bancar, plata cu ordin de plata. Livrarea produselor se realizeaza prin Curierat Rapid sau prin serviciile Postei Romane, in functie de preferinta dumneavoastra.

 

 

platforma silkmart by Silkweb